Lowongan Kerja BUT TIPTOP GANAL LIMITED

Loker Sukabumi – Lowongan Kerja BUT TIPTOP GANAL LIMITED Terbaru – Saat ini Admin Loker Sukabumi akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari BUT TIPTOP GANAL LIMITED untuk Penempatan di Jakarta Selatan, Jakarta Raya simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker BUT TIPTOP GANAL LIMITED Terbaru

Saat ini BUT TIPTOP GANAL LIMITED sedang membuka Lowongan Kerja penempatan Jakarta Selatan, Jakarta Raya untuk menempati Posisi sebagai.

• Financial Accountant

FINANCIAL ACCOUNTANT

The responsibilities of the Financial Accountant include budgeting, performing cost and revenue analysis, conducting internal audits, and will also act as a consultant to the Expatriate Manager. To be eligible for this position, you must have the following requirements,

Have a degree in Accounting min. Bachelor (S1) degree from a reputable University
Fluent in English and Mandarin both speaking and writing abilities
Have at least 3 years of relevant working experience in Finance
Familiar with Financial statements
Computer literate (MS. Office), proficient in financial computers and related Finance software
Hardworking, honest, creative, able to work in a team or with infrequent supervision.
Organized, not forgetful, attention to details.
Good interpersonal and communication skills

If your qualifications meet the requirements above, please send your application with a comprehensive resume and recent photograph to nancyisk.sipc@sinopec.com

Profil BUT TIPTOP GANAL LIMITED

Apabila kamu tertarik dengan Lowongan Kerja BUT TIPTOP GANAL LIMITED Jakarta Selatan, Jakarta Raya, Silahkan dapat mengirimkan lamaran kerja Via Online melalui link yang tertera dibawah ini.

Proses rekrutmen BUT TIPTOP GANAL LIMITED GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.