Lowongan Kerja Kanaan Global School Terbaru

Jurnal Loker – Lowongan Kerja Kanaan Global School Tangerang, Tangerang, Banten Terbaru – Tentang Perusahaan
Kanaan Global School
Primary/Secondary Education

Kanaan Global School was established by the Kanaan Foundation in July 2000. The school originated from a Toddler and Nursery class in Perum. Daan Mogot, and has progressed into an official National Plus school in Perumahan Taman Surya 3, which includes Toddler, Nursery, Kindergarten, Primary, Secondary, and Junior College.
The Kanaan Foundation was established by the True Jesus Church in 1970. On January 15, 1970, the Kanaan Foundation established Sekolah Kristen Kanaan, with a Pre-K, Kindergarten, Primary, Junior High, and Senior High school. This is our way of celebrating God’s grace through education. Kanaan Foundation will keep playing an active role in developing education and enlarging our mission by establishing more schools. We now have two national schools in Central Jakarta and one National Plus school in West Jakarta. We also have Kanaan Christian schools in Tangerang, Cianjur, Banjarmasin, Pontianak and Semarang.
Kanaan Global School in Perumahan Taman Surya 3, is a National Plus school which incorporates the national curriculum with an international curriculum taught in English and based on Christian values and character building from the early years of study onwards.
Due to the increasing effects of globalization in nearly all areas of life, Indonesia has a great responsibility and challenge in providing a good Kanaan Global School – About Us education to our children in order to have competent and qualified human resources in the future. The education system has to be designed to create a conducive environment in which our children can develop in all aspects (creatively, emotionally, spiritually and intellectually) of growth.

The Kanaan Foundation is very concerned about the importance and development of education. We have a vision to continue developing the support facilities at Kanaan Global School into becoming a qualified national plus school. Currently, the school occupies two blocks of a four-storied building with air-conditioned classrooms and attractive & educational playing equipment.

Martin Luther King Jr. had a motto, “I have a dream…” Today, we would like to put that motto into action to crystallize the dreams for our children. Both parents and school have the same responsibilities in carrying out this sacred mission. Therefore, Kanaan Global School would like to integrate the parents and school’s efforts to provide our beloved children the best education we possibly can.

Saat ini Admin Loker.ac.id akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari Kanaan Global School untuk Penempatan di Tangerang, Tangerang, Banten simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker Kanaan Global School Terbaru

Saat ini Kanaan Global School sedang membuka Lowongan Kerja penempatan Tangerang, Tangerang, Banten untuk menempati Posisi sebagai.

• Guru Mandarin/PJOK/Inggris/Bahasa Indonesia – Tangerang

• Minimal Sarjana (S1)

Deskripsi pekerjaan Guru Mandarin/PJOK/Inggris/Bahasa Indonesia – Tangerang Kanaan Global School
Job Descriptions:
Membuat perencanaan pembelajaran
Memberikan aktivitas pelajaran dan penilaian kepada siswa
Membuat laporan nilai dan perkembangan siswa
Mengikuti kegiatan akademik maupun non akademik yang diadakan oleh sekolah
Bertanggung jawab atas pemenuhan pengajaran dan pendidikan yang diberikan kepada siswa

Job Requirements
Minimal S1 Pendidikan
Pengalaman minimal 1 tahun di bidang yang sama. Lulusan baru dipersilahkan melamar
Memiliki keterampilan komunikasi, menulis, kreativitas
Memiliki passion dan kecintaan terhadap siswa
Penempatan di Tangerang dan Jakarta Barat (Kalideres)

Informasi Tentang Kanaan Global School :

Penempatan : Tangerang, Tangerang, Banten

Gaji Kanaan Global School : IDR5.000.000 – 7.000.000/Bulan

Proses rekrutmen Kanaan Global School GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.