Lowongan Kerja PT Ako Media Asia

Loker.ac.idLowongan Kerja PT Ako Media Asia Terbaru – Saat ini Admin Loker.ac.id akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari PT Ako Media Asia untuk Penempatan di simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker PT Ako Media Asia Terbaru

Saat ini PT Ako Media Asia sedang membuka Lowongan Kerja penempatan – untuk menempati Posisi sebagai.

• Staff Design Pondasi

Minimum Bachelor Degree (S1) from a reputable University with a relevant background.
Akta IV/ PGTK/PGSD, Early Childhood Education, Psychology or English
Teaching experience in a Montessori school would be an advantage.
Teaching experience in nasional plus or international school would be an advantage
Good command of English both in written and spoken forms
Computer Literate
Good Interpersonal Skills and Excellent Communication Skills
Open minded and Creative
Detailed and Task Oriented
Love children and teaching. Able to work in a team or independently
Knows how to play a musical instrument is a plus
Knows the Mandarin Language is a plus.

Responsibilities:

Make report assignments
Demonstrate high initiatives
Teaching student

Profil PT Ako Media Asia

Apabila kamu tertarik dengan Lowongan Kerja PT Ako Media Asia –, Silahkan dapat mengirimkan lamaran kerja Via Online melalui link yang tertera dibawah ini.

Proses rekrutmen PT Ako Media Asia GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.