Lowongan Kerja PT. Inovastek Glomatra Indonesia

Loker Sukabumi – Lowongan Kerja PT. Inovastek Glomatra Indonesia Terbaru – Saat ini Admin Loker Sukabumi akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari PT. Inovastek Glomatra Indonesia untuk Penempatan di Bandung, Jawa Barat simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker PT. Inovastek Glomatra Indonesia Terbaru

Saat ini PT. Inovastek Glomatra Indonesia sedang membuka Lowongan Kerja penempatan Bandung, Jawa Barat untuk menempati Posisi sebagai.

• Data Scientist

JOB DESCRIPTION

Identifying relevant data sources for business needs, collecting structured and unstructured data
Data Automation in server
Develop and Evaluating system
Develop predictive model
Develop, implement, and maintain databases for system

QUALIFICATIONS

Undergraduate Degree with minimum GPA 3.00 out of 4.00 from reputable university with degree in Information System, Computer Science, Statistics, Industrial Engineering, or any related major with Data Science
At least 1 Year(s) of working experience in the related field is required for this position, especially on big data (fresh graduate are welcome to apply)
Demonstrate excellent analytical and systematic thinking for Innovation
An active learner (self-starter)
Statistics Processing and visualization using python (knowledge in deep learning is a plus)
Knowledge in backend and geospatial analysis or equivalent is a plus
Available to work as soon as possible
Willing to be placed in Bandung
Deep knowledge in Climate,  Meteorology, Geophysics, Oceanography, will be preferable.

Profil PT. Inovastek Glomatra Indonesia

Apabila kamu tertarik dengan Lowongan Kerja PT. Inovastek Glomatra Indonesia Bandung, Jawa Barat, Silahkan dapat mengirimkan lamaran kerja Via Online melalui link yang tertera dibawah ini.

Proses rekrutmen PT. Inovastek Glomatra Indonesia GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.