Lowongan Kerja Tikamoon Sourcing Indonesia Terbaru

Jurnal Loker – Lowongan Kerja Tikamoon Sourcing Indonesia Mijen, Semarang, Jawa Tengah Terbaru – Tentang Perusahaan
Tikamoon Sourcing Indonesia
Furniture
Ruko Ivy Park Arcadia Blok D1 No.1 Citraland BSB City, Semarang

Saat ini Admin Loker.ac.id akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari Tikamoon Sourcing Indonesia untuk Penempatan di Mijen, Semarang, Jawa Tengah simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker Tikamoon Sourcing Indonesia Terbaru

Saat ini Tikamoon Sourcing Indonesia sedang membuka Lowongan Kerja penempatan Mijen, Semarang, Jawa Tengah untuk menempati Posisi sebagai.

• Paid Internship

• Minimal Sarjana (S1)
  • Pengalaman kurang dari 1 tahun

Deskripsi pekerjaan Paid Internship Tikamoon Sourcing Indonesia
Paid Internship Opportunity
Are you a final year student in Furniture Engineering looking to kickstart your career with hands-on experience? Look no further! We’re excited to announce a paid internship opportunity at our Semarang office.

1️⃣ Final year students from Furniture Engineering (2 positions available) or from Statistics/ Mathematics/ relevant major (1 position available)
2️⃣ Fluent in English communication
3️⃣ Commitment to a 3-month internship, with a minimum of 24 hours per week in our Semarang office (WFO)
4️⃣ Willingness to participate in company visits as needed

Don’t miss out on this chance to gain valuable experience and grow your skills in a dynamic environment. Apply now and take the first step towards a rewarding career in a global furniture company! ️

Informasi Tentang Tikamoon Sourcing Indonesia :

Kategori Lowongan Kerja : Admin & HR

Penempatan : Mijen, Semarang, Jawa Tengah

Gaji Tikamoon Sourcing Indonesia : IDR2.000.000/Bulan

Proses rekrutmen Tikamoon Sourcing Indonesia GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.