Lowongan Kerja Yayasan Duranno Indonesia Cikarang Terbaru

Jurnal Loker – Lowongan Kerja Yayasan Duranno Indonesia Cikarang Terbaru – Saat ini Admin Loker.ac.id akan memberikan Informasi Lowongan kerja dari Yayasan Duranno Indonesia untuk Penempatan di Cikarang simak informasi detail nya dibawah ini.

Loker Yayasan Duranno Indonesia Terbaru

Saat ini Yayasan Duranno Indonesia sedang membuka Lowongan Kerja penempatan Cikarang untuk menempati Posisi sebagai.

• BIPA Teacher

We are looking for a part-time teacher for BIPA 1 & 2.

Tasks & responsibilities:
1. Able to work at Deltamas, Central Cikarang, Bekasi.
2. Able to advises, tests, and teaches foreign students in a variety of academic subjects.
3. Have knowledge of adult learning theory and methodologies.
4. Able to track and evaluate student academic progress.
5. Able to create a safe, respectful, and inclusive classroom environment.
6. Present lessons in a comprehensive manner and use visual/audio means to facilitate learning.
7. Provide individualized instruction to each student by promoting interactive learning.
8. Create and distribute educational content (notes, summaries, assignments, etc.)

Qualifications & experience:
1. Have at least bachelor degree (S1) in Education of Indonesian Language (English Language is acceptable if the person has experience in teaching BIPA).
2. Have experience at least 2 years of teaching BIPA.
3. Certified BIPA teacher would be a plus.
4. Good understanding about creating a syllabus.
5. Have positive attitude and a highly motivated person.
6. Commited to teach the students according to the schedule that will be made by the administration team.

Informasi Tentang Yayasan Duranno Indonesia :

Kategori Lowongan Kerja : Pengajaran – Pendidikan Dasar

Penempatan : Cikarang

Gaji Yayasan Duranno Indonesia :

Profil Yayasan Duranno Indonesia

Proses rekrutmen Yayasan Duranno Indonesia GRATIS tidak dipungut biaya apapun, hati-hati terhadap oknum yang mengatasnamakan perusahaan.